Loading...

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een vorm van coaching in de natuur waarbij de omgeving wordt betrokken in de begeleiding.

We starten meteen wandelend en bespreken in het eerste gesprek jouw loopbaanvraag. We staan stil bij je huidige en gewenste situatie, bij mogelijke weerstanden en stappen die je kunt zetten. Regelmatig staan we stil om te verdiepen en opgedane inzichten te noteren. Zo sprokkel je de diverse puzzelstukken van je loopbaanvragen bij elkaar en krijg jij steeds beter zicht op wie je bent, wat je wilt, waar je naartoe wil en wat de stappen kunnen zijn.

De natuur geeft ons extra inspiratie door de metaforen (beeldtaal) die we onderweg toevallig tegenkomen. Ook de subtielere nuances gaan dan boekdelen spreken, zoals: het stapritme, dat wat ons energie geeft in het moment zoals de zon, het ruisen van bomen, … Daardoor gaan we vanuit een ander perspectief naar de huidige én de gewenste situatie kijken.

Methode

In een klassiek coachingsgesprek zit je vaak aan tafel, tegenover elkaar. Bij wandelcoaching ga je letterlijk wandelen, liefst in de natuur. Als je in beweging komt, dan komt er iets in beweging. Het gesprek verloopt informeler en komt sneller op gang. Je loopt naast elkaar, je hoeft elkaar niet in de ogen te kijken. Je zit in een andere context, waardoor je ook anders naar de loopbaanvraag of het probleem kunt gaan kijken en je letterlijk een frisse kijk op de zaak krijgt.

Al wandelend ontspan je fysiek, mentaal en emotioneel. Kom je uit je hoofd en meer in je lijf. Er ontstaat dan een natuurlijke verbinding tussen je hoofd, hart en intuïtie.

We kiezen in overleg een geschikte wandellocatie in de nabije omgeving.

Dankzij de subsidies van de Vlaamse Overheid kunnen werknemers en zelfstandigen gebruik maken van Loopbaancheques, te bestellen via de VDAB. Om loopbaancheques te kunnen bestellen, dien je minimum 7 jaar werkervaring te hebben als werknemer of zelfstandige. Je kunt om de 6 jaar een loopbaancheque bestellen voor 4 uur loopbaanbegeleiding en een 2e loopbaancheque voor 3 uur.

Hierdoor heb je recht op 7 uur loopbaancoaching voor slechts € 80,-.

Walk your Way werkt samen met het erkend loopbaancentrum Werk met Zin. Je kunt je online inschrijven via de website www.werkmetzin.be, locatie Pelt of Bree. Kunt u zich moeilijk verplaatsen dan kom ik bij u thuis of op een nader af te spreken locatie.

werk met zin
Loopbaancheque_label

Walk Your Way

WANDELCOACHING

Wil je meer informatie bel naar + 32 470 410 956 of meld je gelijk aan via onderstaand aanmeldingsformulier.

AANMELDEN