Loading...

MONIQUE VAN DEN BOGAARD

Het is mijn missie om de bijzondere talenten
van mensen naar boven te halen en ze
motiveren en inspireren om díe dingen in werk en leven
te gaan doen die écht bij hun passen.

Mijn naam is Monique van den Bogaard, oprichtster van Walk your Way. Als loopbaan- en personal coach help ik mensen die vastgelopen zijn in hun werk om hun persoonlijkheid, talenten en wensen optimaal in te zetten in een baan die écht bij hen past, zodat ze weer meer plezier in werk en leven kunnen ervaren.

Na 25 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven liep ik in 2006 vast in mijn toenmalige job.

Ik volgde een loopbaanonderzoek en daaruit bleek dat diepgang, zingeving, afwisseling, zelfstandig werken en flexibele werktijden belangrijke elementen waren om optimaal tot mijn recht te komen in een job. Mijn sterke kanten bleken te liggen in empathisch, analytisch en probleemoplossend vermogen en out-of-the-box denken. Hoewel ik vroeger was opgeleid in een administratieve richting bleek uit testen dat een beroep als coach, therapeut of psycholoog ook goed bij mij zou passen. Met al deze nieuwe inzichten besloot ik mij om te scholen tot loopbaancoach, een traject van 2 jaar.

In 2009 startte ik mijn eigen praktijk en volgde daarna verschillende opleidingen en cursussen in psychologie, therapie en maatschappelijk werk voor verdere verdieping in diverse levensthema’s en maatschappelijke ontwikkelingen.

Als ervaringsdeskundige help ik sindsdien mensen die vastgelopen zijn in hun werk met het formuleren van hun ideale job en hoe deze te bereiken. Ik werk met veel passie en gedrevenheid en met oprecht enthousiasme voor mijn vak.

Mijn kernwaarden zijn:

  • Gelijkwaardigheid en respect
  • Vertrouwen en openheid
  • Autonomie en Authenticiteit

Mijn motto is: “Kom op voor jezelf, doe wat je graag doet en bewandel je eigen unieke weg