Loading...

Enkele reacties van mensen die een loopbaanonderzoek volgden

Ik had me altijd voorgenomen dat ik iets anders wilde doen rond mijn 40e. Ik voelde wel ergens aan dat ik niet op mijn plaats zat maar ik wist niet wat ik dan wel wilde. Jij hebt me daar enorm bij geholpen. Je hebt me echt inzichten gegeven die erop neerkomen dat ik niet ‘raar’ ben en dat ik ook nu nog iets kan maken van mijn leven.

Mede dankzij jou en onze goede gesprekken heb ik nu de sprong gewaagd! Binnenkort ga ik starten met de opleiding. Allemaal erg spannend, maar begint nu toch echt concreet te worden. Er is echt een hele last van mijn schouders gevallen.
De loopbaanbegeleiding (door de testen, oefeningen) heeft mij aangemoedigd om toch mijn droom te volgen.

De oefeningen tijdens de gesprekken bevestigden mijn gevoel dat ik bezig was in de verkeerde sector en dat ik terug moest gaan naar mijn opleiding als creatieve persoon en eventueel zelfs op zelfstandige basis.

Ik start bij een transportbedrijf als chauffeur. Dankzij jouw inzet heb ik de knoop doorgehakt.
Bedankt voor alles.

Ik ben nog elke dag dankbaar dat u mij die uitleg gegeven heeft over mijn jobkeuze maar nog over zoveel meer.

Ik vond het traject heel positief en heb meer zelfvertrouwen gekregen en meer inzichten in mijn kwaliteiten. Nu durf ik verdere stappen te zetten en nieuwe wegen te gaan bewandelen.

Het loopbaantraject is een zeer positieve ervaring geweest. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn noden en mogelijkheden en het geeft een houvast voor de dingen die je wilt veranderen in de toekomst.

Voor mijn loopbaancoach Monique met mij aan het werk ging, zag ik op professioneel vlak door het donkere bos de bomen niet meer. Monique leerde mij de bomen terug zien. Meer nog, ik zag de zon weer schijnen en ontdekte zo binnen in het bos verschillende unieke bomen, die nog een heel stuk gingen groeien, net als ik.

Loopbaancoaching was voor mij een zeer boeiend traject waardoor ik eindelijk een duidelijk beeld gekregen heb van wat ik wanneer en hoe wil bereiken. Echt de moeite waard, nu kan ik mijn loopbaan gerichter uitbouwen.

Door het volgen van het loopbaantraject heb ik dankzij de gesprekken en oefeningen een aantal inzichten over mezelf en mijn loopbaanmogelijkheden gekregen. Het traject heeft duidelijk in kaart gebracht waar ik sta en welke mogelijkheden wel of niet bij me passen.

Dankzij loopbaanbegeleiding heb ik nu een duidelijk zicht op welke aspecten ik moet vinden in een job om gelukkig te zijn. Door de klassieke manieren van groeien in een firma, werd dit zicht vertroebeld. Nu kan ik echter duidelijk kiezen voor wat ik echt wil.

Deze loopbaancoaching heeft mij over vele dingen de ogen geopend over mezelf en over mijn kwaliteiten die ik niet eens wist te bezitten hiervoor. Ik ben heel blij dat ik het gevolgd heb en ga zeker de beste keuze maken voor mijn verdere carriere.

Loopbaancoaching heeft me dichter bij mezelf gebracht en heeft me vooral geleerd trouw te blijven aan mezelf.
Als je iets wilt bereiken dat je er zonder angst gewoon voor moet gaan.

Loopbaancoaching was voor mij een echte ‘eye opener’ waardoor ik de moed heb gekregen om stappen te nemen naar verandering.Op momenten zeer confronterend, maar ik ben er veel sterker uitgekomen.

Walk Your Way

LOOPBAANCOACHING

Wil je meer informatie bel naar + 32 470 410 956 of meld je gelijk aan via onderstaand aanmeldingsformulier.

KLIK HIER